۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

آمار دانش‌آموزانی که مبتلا به شپش سر شده‌اند، محرمانه است | کمبود مربی بهداشت

  • کد خبر: ۱۹۲۴۸۳
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۴
آمار دانش‌آموزانی که مبتلا به شپش سر شده‌اند، محرمانه است | کمبود مربی بهداشت
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: آمار دانش‌آموزانی که مبتلا به شپش سر شده‌اند، محرمانه است.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا کشتی دار در خصوص ابتلای دانش‌آموزان به شپش اظهار کرد: هر ساله با شیوع فصل سرما نه تنها در مدارس بلکه در بسیاری از مراکز تجمیع مانند مهدکودک‌ها، سربازخانه‌ها و... شیوع شپش اتفاق می‌افتد. در همین رابطه همیشه با مرکز بهداشت استان جلساتی را برگزار می‌کنیم.

وی افزود: دستورالعمل مقابله با شپش برای تمام مدارس ارسال شده است. دوره و کارگاه آموزشی برای مراقبین سلامت که کار غربالگری دانش‌آموزان را انجام می‌دهند نیز گذاشته شده است. در هفته آینده طرح ضربتی پایش پدیکولوز (شپش سر) را با همکاری مرکز بهداشت در مدارس انجام می‌دهیم.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان با تاکید بر اینکه شیوع شپش مربوط به قشر خاصی نیست، در خصوص تمهیدات لازم در این خصوص اظهار کرد: رعایت بهداشت فردی موضوع بسیار مهمی در این زمینه است. وسایلی که دانش آموزان در فصل سرما استفاده می‌کنند مخصوصا کلاه و مقنعه آن‌ها به صورت مشترک نباشد. همچنین سعی کنند جالباسی و محلی که لباس‌های خود را روی آن قرار می‌دهند به گونه‌ای باشد که لباس‌ها روی یکدیگر قرار نگیرند؛ زیرا شپش به راحتی انتقال پیدا می‌کند.

کشتی‌دار با بیان اینکه درصورت مشاهده چنین مواردی دانش‌آموزان به مراکز بهداشتی ارجاع داده می‌شوند، گفت: پس از ارجاع دانش‌آموز به مراکز بهداشتی، نه تنها دانش‌آموز بلکه خانواده وی به استفاده از شامپوی مخصوص الزام می‌شوند. پس از گذراندن دوره‌ای دوهفته‌ای شپش خارج شده و مانع سرایت به دیگران خواهد شد.

وی در خصوص آخرین وضعیت مدرسه‌ای که اخیرا در یکی از مناطق برخوردار مشهد شیوع شپش در آن مطرح شده بود، خاطرنشان کرد: غربالگری در این مدرسه انجام شده و نفراتی که شپش سر داشتند به مراکز بهداشت معرفی شدند. در مراکز بهداشتی پایش‌ها به صورت مجدد انجام می‌شود و پس از تشخیص قطعی شپش سر در هر فرد، دوره درمانی آن‌ها آغاز می‌شود. ما در خصوص شپش سر چیزی به نام جداسازی نداریم. اگر کسی بهداشت فردی را رعایت کند نیازی به جداسازی و اصلاح موی سر ندارد.

آمار دانش‌آموزانی که مبتلا به شپش سر شده‌اند، محرمانه است

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه تعداد مدرسه و چه تعداد دانش‌آموز در مدارس ما مبتلا به شپش سر هستند، اظهار کرد: آمار‌ها در این رابطه به صورت محرمانه است. شاید آمار‌ها در این خصوص جنبه اجتماعی خوبی نداشته باشد. ممکن است خانواده‌ای به صورت ناخواسته دچار شپش سر شود. نام بردن تعداد یا نام مدارس و افراد می‌تواند بازتاب‌های منفی در این موضوع ایجاد کند. اگر رسانه به سمتی برود که مراقبت برای پیشگیری از شپش را متذکر شود رسالت ما با حضور رسانه‌ها موفق خواهد شد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه شیوع شپش هرساله و در این فصول بروز می‌کند، اگر ما تمامی دانش‌آموزان را مورد غربالگری قرار بدهیم می‌توانیم آمار دقیقی از مبتلایان را در اختیار جامعه بگذاریم. با این حساب تمامی مدارس و تمامی مراکزی که در آن‌ها ابزار‌ها و پوشش‌ها به صورت مشترک می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد، در معرض خطر شپش سر قرار دارند.

کمبود مربی بهداشت 

کشتی‌دار در خصوص وضعیت مربیان بهداشت در مدارس استان عنوان کرد: ما در همه مدارس مربی بهداشت نداریم. با توجه به ظرفیت‌ها، تقریبا ۷۰ تا ۸۰ درصد مدارس را تحت پوشش قرار داده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: مدارس ابتدایی در خصوص مربیان بهداشت به صورت کامل تحت پوشش قرار گرفته‌اند، اما مدارس دوره‌های متوسطه اول و دوم ما مخصوصا در مدارس پسرانه با توجه به کمبود نیروی مرد مراقبین سلامت، درصد پوشش پایین‌تری داشته‌ایم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->